Alle samlingerKalender- og bookingadministrationBookinger
Hvad skal man tjekke, når kunder ikke kan lave bookinger?

Kunder kan ikke oprette en booking. Bookingwebstedet fungerer ikke.

Opdateret over en uge siden

Har dine kunder problemer med at foretage reservationer på din bookingside, selv om din konto er oprettet? Så fortvivl ikke! Der kan være et par indstillinger, der skal justeres. Lad os udforske de mest almindelige årsager til, at kunder ikke kan oprette en reservation, og hvordan du kan løse dem

1. Servicen er ikke tilgængelig for online booking

Hvis dine kunder ikke kan booke en bestemt tjeneste online, kan det skyldes, at indstillingen er deaktiveret.

Sådan aktiverer du online-booking for en tjeneste:

• Gå til fanen Indstillinger.

• Naviger til Lager og derefter Serviceydelser.

• Find den pågældende tjeneste, og åbn dens indstillinger.

• Der vil du se en mulighed for online booking. Skub knappen til højre for at aktivere den (gør den grøn).

2. Ingen medarbejder tilknyttet tjenesten

Sørg for, at tjenesten har en medarbejder tilknyttet.

For at tildele personale til en tjeneste:

• Gå til fanen Indstillinger.

• Gå til Lager og derefter til Serviceydelser.

• Åbn kortet for den specifikke tjeneste.

• Klik på "Rediger" i højre side.

• Tilføj den relevante medarbejder.

3. Tidsgrænser for booking

Hvis dine bookingregler begrænser reservationer til en bestemt tidsramme, kan det være en god idé at justere denne indstilling:

• Gå til Onlinebooking, derefter Opsætning og til sidst Bookingregler.

• Kig efter afsnittet Booking Time Limits , og foretag de nødvendige ændringer.

4. Skjult servicesektion

Hvis kunderne ikke kan finde en tjeneste på bookingwebstedet, er den måske skjult:

• Gå til fanen Onlinebooking og derefter Design.

• Se efter serviceafsnittet; hvis øjenikonet er streget ud, skal du klikke på det for at gøre afsnittet synligt.

5. Manglende åbningstider

Sørg for, at du har sat din virksomheds åbningstider op:

• Gå til Indstillinger, derefter Forretning og til sidst Tilgængelighed.

• Indstil åbningstiderne i den respektive fane.

6. Medarbejdernes tilgængelighed

Hvis en medarbejders brugerdefinerede bookingtider forhindrer reservationer, skal du følge disse trin:

• Gå til Indstillinger, derefter Forretning og Personale.

• Åbn medarbejderens kort.

• Juster indstillingerne under "Indstil brugerdefinerede bookingtider".

7. Google-synkronisering

Når begivenheder lander i din Google-kalender, sørger Reservio for, at de bliver spejlet og blokerer tilsvarende slots.

Tjek også din kalender for disse begivenheder.

Ved at løse disse almindelige problemer sikrer du en problemfri bookingoplevelse for dine kunder. Hvis problemet fortsætter, så tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceteam for yderligere hjælp.