Sådan sætter du bookingregler op
Opdateret i denne uge

En vigtig ting, du skal sætte op lige fra starten, er specifikke betingelser for onlinebooking.

Du kan finde dem under fanen Onlinebooking - Indstillinger - Bookingregler.

Siden Bookingregler er opdelt i flere sektioner:

1. Online booking

• Tidsgrænser for booking - Indstil, hvor lang tid i forvejen dine kunder kan booke en service. Du kan indstille det tidligste og det seneste mulige tidspunkt for oprettelse af nye bookinger.

• Bookingfrekvens - Angiv tidsintervallet mellem de bookinger, der vises på bookingwebstedet. Indstil de tidsintervaller, hvor den ledige bookingplads skal vises for dine kunder.

• Bookingtilladelser - Indstil, hvilke kunder der kan foretage en booking. Du kan vælge mellem kategorierne: Alle, Eksisterende kunder, Kunder med adgangskort, Nye kunder og kunder med adgangskort, Tilmeldte kunder.

• Manuel bookinggodkendelse - Bestem, om du vil godkende hver ny booking manuelt, eller om systemet skal gøre det automatisk for dig. For manuel godkendelse skal vippeknappen være grøn.

2. Annullering - Indstil, hvor lang tid i forvejen dine kunder kan annullere deres bookinger. Ud over det specifikke tidsinterval er der mulighed for at vælge: Aldrig eller Når som helst.

3. Påmindelser - Indstil, om klienten skal modtage en påmindelse før aftalen eller ej, og hvor lang tid i forvejen påmindelsen skal sendes. Denne indstilling er især nyttig for bookinger, der er planlagt i forvejen - en besked kan sikre, at klienten ikke glemmer det.

Husk til sidst at gemme ændringerne.

Sådan opsætter du reservationsregler i Reservio Business-appen

Du kan også indstille alle de reservationsregler, der er beskrevet ovenfor, i mobilappen. Bare klik på ikonet Menu i den nederste bjælke, og vælg Bookingregler i sektionen Onlinebooking.