Politik for afbestilling

Hvornår kunder kan annullere en booking

Opdateret i denne uge

Overvej den mest hensigtsmæssige afbestillingspolitik

Det afhænger af typen af din virksomhed, så tænk denne regel grundigt igennem. Du kan vælge mellem 5 minutter og 30 dage, men også mellem Aldrig og Når som helst.

Hvis du indstiller afbestillingspolitikken korrekt, kan du undgå den uønskede situation med en aflyst booking 5 minutter før begivenheden, når du allerede har alt klar til aftalen.

Indstilling af afbestillingsbetingelser

Du kan nemt indstille afbestillingspolitikken i indstillingerne sammen med de andre bookingregler. I afsnittet Onlinebooking - Indstillinger - Bookingregler. Klik på rullelisten, og vælg den værdi, du ønsker.

Glem ikke at gemme ændringerne!

Hvor finder jeg denne indstilling i Reservio Business-appen?

Afbestillingsbetingelserne kan indstilles ét sted sammen med andre bookingregler. Bare klik på fanen Menu i den nederste bjælke, hvor du kan finde bookingreglerne i afsnittet Onlinebooking.