Alle samlingerKom godt i gangOfte stillede spørgsmål
Sådan bruger du Reservio Business-appen
Opdateret i denne uge

Download en Reservio Business-mobilapplikation gratis til din telefon eller tablet, og hold hele tiden styr på din virksomhed. Nyd at administrere dine bookinger, få adgang til kundedatabasen og ændre indstillinger når som helst og hvor som helst.

Download og log ind

Først skal du downloade Reservio Business-mobilapplikationen fra App Store (hvis du har en enhed med iOS-operativsystemet) eller Google Play (hvis du har en enhed med Android-operativsystemet). Opret derefter en konto til din virksomhed (du kan gøre det i webversionen eller mobilapplikationen), eller log ind på den eksisterende konto, hvis du allerede har en.

Kalender

Når du er logget ind, ser du automatisk din arbejdskalender. Her kan du scrolle gennem dage, uger og individuelle bookinger. Hvis du vil oprette en ny booking eller begivenhed (afhængigt af din kalendertype), skal du klikke på den røde plusknap.

Tilgængelige tidspunkter for bookinger og justering af dem

For at tjekke, hvornår dine medarbejdere kan modtage nye bookinger, skal du åbne fanen Kalender og klikke på kalenderikonet med en pen i øverste højre hjørne. Her kan du vælge en dag, hvor du vil se en liste over medarbejdere med deres tilgængelige åbningstider. Du kan nemt redigere dem ved at klikke på medarbejderens navn. I næste trin kan du vælge mellem Standard (medarbejderens åbningstider = din virksomheds åbningstider), Lukket (medarbejderen har fri den pågældende dag) eller Brugerdefineret (et hvilket som helst tidsinterval). Glem ikke at gemme ændringerne ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne.

Filtrer bookinger efter tjenester eller personale

Hvis du kun vil vise bookinger for en bestemt tjeneste eller en udvalgt medarbejder, skal du åbne fanen Kalender og klikke på filterikonet i øverste højre hjørne. I næste trin skal du vælge, hvilke tjenester du vil vise i kalenderen eller for hvilke medarbejdere.

Klienter

Det andet ikon fra venstre på den nederste bjælke er fanen Klienter . Her har du en oversigt over alle dine klienter. Du kan oprette en ny klientprofil ved at klikke på den røde plusknap. Hvis du vil se klientens detaljer, skal du klikke på deres navn. Der kan du også ændre deres oplysninger eller slette hele klientprofilen.

Notifikationer

Det andet ikon fra højre på den nederste bjælke er fanen Notifikationer . Tallet i den røde cirkel ved siden af ikonet angiver, hvor mange nye bookinger du har, som afventer din godkendelse. Hvis du ikke kan se et tal, har du indhentet det hele.

Menu

Yderst til højre på den nederste bjælke er der et tre linjer, som symboliserer menu.

• På den første del af siden, kaldet Onlinebooking, kan du få adgang til fanen Få bookinger med dit bookingslink og QR-kode, administrere din Forretningsprofil, indstille Bookingregler, tilpasse Designet af din bookingside, udforske Hjemmesidens funktioner, justere Politikker og gennemse Markedsplads.

• Den anden del handler om din Forretning — du kan opsætte dit Medarbejdere, Tilgængelighed og Ferier.

• Under sektionen Lager kan du administrere dine Tjenester og opsætte dine Loyalitetsfunktioner, herunder kort til dine kunder.

• Den sidste sektion vedrører din Profil — under Min Profil finder du grundlæggende informationer, og i App-indstillingerne kan du ændre for eksempel dato, tid, sprog eller valuta.

• Under linjen, der adskiller hovedafsnittet, finder du hjælp, support, henvisninger, vilkår og betingelser, privatlivspolitik og blandt andet muligheden for at logge ud.