Alle samlingerKontoindstillingerOfte stillede spørgsmål
Er der en ventelistefunktion tilgængelig i Reservio?
Opdateret over en uge siden

I øjeblikket tilbyder Reservio ikke en ventelistefunktion. Vi anerkender dog værdien af denne funktion og arbejder aktivt på at implementere den i fremtiden.

En ventelistefunktion er en værdifuld tilføjelse til planlægningssoftware. Den giver dig mulighed for at administrere aftaler mere effektivt, især når din kalender er fuldt booket. Når din kalender er fuld, kan kunderne vælge at skrive sig på en venteliste til en bestemt tid eller service.