Sådan foretager du bookinger på Reservio

opret booking, bookingproces

Opdateret over en uge siden

Hvis du har oprettet en virksomhedskonto på Reservio, er der to enkle måder at foretage bookinger på:

På reservationshjemmesiden

Når du har oprettet din Reservio-forretningskonto, har du din egen URL til bookingwebstedet. Kunderne kan nemt selv booke aftaler ved at besøge denne side.

Via Reservio-kalenderen

Du kan også foretage bookinger manuelt via din Reservio-kalender.

1. Log ind, og gå til fanen Kalender.

2. Opret en booking til dine kunder.

For individuelle aftaler kan du klikke på den blå knap Opret ny til venstre eller klikke direkte i kalenderen:

For gruppebegivenheder skal du oprette eller vælge en allerede oprettet begivenhed og tilføje kunder til den:

Du kan få flere oplysninger i vejledningerne om, hvordan du opretter en booking for individuelle aftaler, eller hvordan du opretter gruppebegivenheder i din kalender.