Sådan opretter du bookinger til individuelle aftaler
Opdateret i denne uge

Når du har registreret en ny konto, kan du begynde at lave bookinger med det samme. Hvis du har valgt en kalender til individuelle aftaler, finder du i denne vejledning oplysninger om, hvordan du opretter nye bookinger. Hvis du har valgt en kalender til gruppearrangementer, skal du klikke her.

Reservio tilbyder to muligheder for at oprette en ny booking:

1. at foretage en booking som ejer af virksomhedskontoen (direkte i kalenderen),

2. booking som kunde (via dit bookingwebsted) - du kan finde flere oplysninger her.

Hvordan laver man en booking direkte i bookingkalenderen?

I din bookingkalender kan du oprette nye bookinger til dine kunder ved at følge et par enkle trin:

1. Klik på en hvilken som helst dato direkte i din reservationskalender.

2. Der dukker en kort formular op, som du skal udfylde.

• I indledningen er der felter til oplysninger om en bestemt klient. Kun klientens navn er påkrævet. Det er dog altid tilrådeligt at tilføje en e-mailadresse og et telefonnummer, som derefter gemmes i din kundedatabase. I fremtiden kan disse data lette oprettelsen af yderligere bookinger eller kommunikation med denne kunde.

• Det er også nødvendigt at tilføje typen af service og udpege en medarbejder , der skal tage sig af kunden.

• Dernæst kan du redigere tid og dato. Bookingens varighed indstilles automatisk i henhold til den tildelte service, men hvis det er nødvendigt, kan du også ændre den her.

• Du kan også vælge bookingstatus.

• Nederst i formularen finder du også muligheden for at tilføje en note og tilføje en gentagelse.

Hvis en klient kommer regelmæssigt, kan du forud oprette bookinger med regelmæssig gentagelse.

3. Når du har udfyldt alle de nødvendige oplysninger, skal du huske at klikke på Book.

Umiddelbart derefter vises bookingen i din Reservio-kalender. Denne ændring afspejles også på bookingwebstedet - så denne dato vil ikke længere være tilgængelig for andre kunder.

Via knappen Opret ny

1. Klik på knappen Opret ny i øverste venstre hjørne på fanen Kalender.

2. Når det nye vindue åbnes, skal du klikke på den valgte tjeneste eller vælge Møde i topmenuen, hvis det f.eks. bare er en konsultation, som du ikke har oprettet en tjeneste for.

3. I de næste trin skal du tildele en medarbejder og vælge en dato og et tidspunkt.

4. Vælg derefter en klient , eller opret en ny.

5. I det sidste trin ser du en oversigt over bookingen. Her kan du også tilføje andre detaljer (f.eks. gentagelser eller bookingstatus). Hvis alt er korrekt, skal du klikke på den blå knap Gem og fortsæt.

Sådan opretter du en booking i Reservio Business-appen

Du kan også oprette bookinger via mobilappen:

1. Åbn fanen Kalender i den nederste bjælke, og klik på den røde plusknap.

2. Vælg service og medarbejder, vælg tid og dato , og tildel klienten, som du laver denne booking for.

3. I det sidste trin vil du se en oversigt over disse data, som du kan tjekke for at væresikker.

4. Derudover kan du tilføje gentagelser, skrive noter eller tildele et pas.

5. Glem ikke at gemme bookingen ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne.