Kaikki kokoelmatAsiakkaiden hallintaYleistä
Asiakasprofiilin muokkaaminen tai poistaminen
Päivitetty tällä viikolla

Haluatko lisätä tietoja asiakkaasta, kirjoittaa hänestä huomautuksen tai poistaa hänen profiilinsa? Napsauta Asiakkaat-välilehteä ja valitse tietty asiakas, jonka profiilia haluat hallita.

Asiakasprofiilin muokkaaminen

Kun olet napsauttanut valittua asiakasta, avautuu sivu, jossa on hänen tietonsa. Muokkausta varten napsauta joko Lisää sähköpostiosoite, Lisää puhelinnumero tai valitse hammasrataskuvake ja valitse Muokkaa asiakasta.

Tämän jälkeen näet Muokkaa asiakasta -sivun, jossa voit helposti muokata tai täyttää asiakkaan tietoja. Muista vahvistaa kaikki muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta .

Asiakasprofiilin poistaminen

Hammasratas-kuvakkeen alta löydät myös Poista-vaihtoehdon . Napsauta sitä, jos haluat poistaa tämän asiakkaan tietokannastasi. Siitä voi olla hyötyä, kun tämä asiakas ei enää käy luonasi.

Jos kuitenkin poistat asiakkaan, jolla on vielä voimassa olevia varauksia kalenterissasi, järjestelmä ei pysty enää osoittamaan niitä oikein. Tällöin heidän varauksensa näkyvät kalenterissa nimettöminä.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Voit muokata ja poistaa asiakasprofiileja myös mobiilisovelluksessa. Napsauta vain asiakaskuvaketta alapalkissa ja valitse valittu asiakas, jonka profiilia haluat hallita. Jos haluat poistaa tämän profiilin, napsauta roskakoria. Jos haluat muokata sitä, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kynää . Avautuu muokkaussivu, jossa voit lisätä tai muokata tarvittavia tietoja. Muista lopuksi tallentaa muutokset napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa rastia .

Asiakastietoja ei voi muuttaa

Jos asiakas on rekisteröitynyt (eli asiakkaalla on oma Reservio-tili), järjestelmä ei anna sinun muokata hänen yhteystietojaan. Asiakas voi muokata niitä vain itse profiilissaan.

Asiakkaan nimen vieressä on pieni sininen kuvake

Jos käytät Passit-toimintoa ja osoitat jonkin niistä valitulle asiakkaalle, voit helposti tunnistaa sen kaikkien asiakkaiden yleiskatsauksessa. Sininen kuvake näkyy sen asiakkaan nimen vieressä, jolle annoit kulkuluvan. Sen ansiosta voit helposti navigoida asiakkaiden välillä. Jos haluat lisätietoja kulkuluvista ja kanta-asiakasohjelmasta, klikkaa tästä.