Kaikki kokoelmatVerkkoajanvaraukset asiakkailleUKK
Pitääkö minun rekisteröityä luodakseni varauksen?
Päivitetty yli viikko sitten

Sinun ei tarvitse olla kirjautuneena sisään tehdessäsi varauksen yhtiön varausverkkosivuston kautta. Sinulla on useita vaihtoehtoja, miten voit tehdä varauksen riippumatta siitä, oletko kirjautuneena vai et:

• Voit kirjautua sisään klikkaamalla Kirjaudu sisään, jolloin täytät sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja jatkat varauksen tekemistä.

• Jos sinulla ei ole vielä tiliä ja haluat luoda sen (saat muun muassa yleiskuvan kaikista varauksistasi ja muita etuja).

• Klikkaa Kirjaudu sisään (sama kuin vaiheessa 1) ja valitse Kirjaudu.

• Kun olet täyttänyt nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja salasanasi, tilisi on luotu, ja voit jatkaa varauksen tekemistä.

• Vaihtoehtoisesti voit aloittaa varauksen kirjautumatta sisään ja prosessin kolmannessa vaiheessa Kirjaudu sisään Reserviolla tai Jatka vieraana (kirjautumatta sisään).

VINKKI: Oletko varannut palvelun, mutta mietit, onnistuiko varausprosessi? Klikkaa tästä ja tutustu useisiin vaihtoehtoihin, joilla voit tarkistaa asian.