Peruutusehdot

Milloin asiakkaat voivat peruuttaa varauksen

Päivitetty tällä viikolla

Harkitse sopivinta peruutusehtoa

Tämä riippuu yrityksesi tyypistä, joten mieti tämä sääntö huolellisesti. Voit valita välillä 5 minuutista 30 päivään, mutta myös vaihtoehdot Ei koskaan ja Milloin tahansa.

Peruutusehtojen asettaminen oikein voi auttaa sinua välttämään ei-toivotun tilanteen, jossa varaus peruutetaan 5 minuuttia ennen tapahtumaa, kun sinulla on jo kaikki valmiina tapaamista varten.

Peruutusehtojen asettaminen

Voit asettaa peruutusehdot helposti asetuksissa muiden varaussääntöjen yhteydessä. Osiossa Verkkovaraus - Asennus - Varaussäännöt. Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse haluamasi arvo.

Älä unohda tallentaa muutoksia!

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Peruutusehdot voidaan asettaa yhdessä paikassa muiden varaussääntöjen kanssa. Napsauta vain alapalkin Valikko, josta löydät varaussäännöt Verkkovaraus.

Sinua saattaa kiinnostaa