Varausten muistutukset

Varausmuistutusten lähettäminen asiakkaille

Päivitetty tällä viikolla

Haluatko, että asiakkaasi saavat muistutuksen tulevasta tapahtumasta? Kiinnitä huomiota tähän varaussääntöön, joka määrittää, lähettääkö järjestelmä asiakkaille varausmuistutussähköpostin ja milloin.

Hyvä tietää muistutuksista

• Kannattaa tehdä varauksia, jotka on ajoitettu pitkälle etukäteen.

• Sen lisäksi, että määrität, lähettääkö järjestelmä muistutuksia lainkaan, voit myös määrittää, kuinka paljon ennen tapahtumaa. Tämä asetus koskee myös tekstiviestimuistutuksia (jos lähetät niitä).

• Voit valita arvot 1 tunnista 30 päivään ennen tapahtumaa. Jos haluat olla lähettämättä muistutuksia asiakkaillesi, valitse Älä lähetä -vaihtoehto.

Varauksen muistutusasetukset

Muistutusten lähettäminen on helppo määrittää asetuksissa muiden varaussääntöjen yhteydessä. Osiossa Verkkovaraus - Asennus - Varaussäännöt. Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse haluamasi arvo.

Muista tallentaa muutokset! 😊

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Se, lähetetäänkö varausmuistutuksia ja milloin ne lähetetään, voidaan asettaa yhdessä paikassa muiden varaussääntöjen kanssa. Napsauta vain alapalkin Valikko, josta löydät varaussäännöt kohdasta Verkkovaraus.

Sinua saattaa kiinnostaa