Kuinka tarkistaa varauksen tila
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tarkistaa varauksen tilan yksittäisten tapaamisten kalenterista klikkaamalla kyseistä varausta. Ikkunan alaosassa näet heti, onko varaus vahvistettu vai ei.

Ryhmätapahtumakalenterissa voit tarkistaa varauksen tilan napsauttamalla tapahtumaa.

Varausstatuksen tarkistaminen Reservio Business -sovelluksessa

Voit tarkistaa ja muuttaa varaustiloja myös Reservio Business -mobiilisovelluksessa. Napsauta yksittäisten tapaamisten kalenterissa kyseistä varausta .

Varauksen tila näkyy tällöin avautuvan ikkunan alareunassa.

Jos haluat tarkistaa varauksen tilan ryhmätapahtumakalenterissa, napsauta luotua tapahtumaa.

Tämän jälkeen näet näytöltä , onko varaus vahvistettu.