Trinn 2: Innledende innstillinger av bookingsystemet

Angi så mange tjenester du leverer

Oppdatert over en uke siden

I det andre trinnet av registreringen går du gjennom tre kategorier knyttet til de primære innstillingene. De lar deg begynne å planlegge og godta reservasjoner med en gang. Du kan også endre eller legge til noen av disse innstillingene senere i kontoen din.

1. Legg til informasjon

Denne kategorien fokuserer på grunnleggende informasjon om virksomheten din:

• Du kan se det forhåndsutfylte navnet på bedriften din. Du kan ikke redigere det i denne delen, men du vil ha denne muligheten senere, direkte i innstillingene til Reservio-kontoen din.

• I delen Virksomhetstype finner du den valgte typer bestillinger i kalenderen din. Hvis du valgte feil kalendertype i det første trinnet, kan du endre det nå. Etter at disse innstillingene er lagret, er det bare vår Kundestøtte som kan endre typer bestillinger i kalenderen din.

• I neste avsnitt kan du angi Åpningstider. Disse tidene bestemmer det nøyaktige tidsrommet for når kundene dine kan gjøre bestillinger. Når du har opprettet en konto, kan du endre disse innstillingene, eller legge til tilpassede åpningstider for individuelle ansatte.

• En viktig del av bookingkalenderen er virksomheten Adresse. Du kan også endre det i kontoinnstillingene.

• Til slutt kan du legge til kontaktinformasjon - et telefonnummer. Denne informasjonen er valgfri.

2. Legg til dine tjenester

Legg til tjenestene du ønsker å tilby kundene dine.

• I denne innledende fasen kan du enten legge til én tjeneste og legge til resten senere, eller legge til alle tjenestene i dette trinnet.

• I tillegg til tjenestens varighet kan du også definere andre innstillinger. For eksempel prisen, fargen som bestillingen av denne tjenesten vises under i kalenderen din, eller en kort beskrivelse.

3. Hvem leverer tjenestene?

I den siste delen kan du opprette profiler for ansatte.

• Du kan enten opprette én ansatt som representerer hele virksomheten, eller opprette en profil for hver av de ansatte. Du kan endre og legge til ansattes profiler senere.

• Du kan også tildele dem spesifikke tjenester, og i de avanserte innstillingene kan du legge til en kort medaljong for hver av de ansatte (for eksempel hvilke tjenester de fokuserer på).

Når du er ferdig med disse innledende innstillingene, er kontoen din klar til å ta imot de første bestillingene! Fortsett gjerne med å utforske alle funksjonene i bookingsystemet vårt i prøveperioden på 14 dager.