Slik oppretter du bestillinger for individuelle avtaler
Oppdatert over en uke siden

Når du har registrert en ny konto, kan du begynne å gjøre bestillinger umiddelbart. Hvis du har valgt en kalender for individuelle avtaler, finner du i denne veiledningen informasjon om hvordan du oppretter nye bestillinger. Hvis du har valgt en kalender for gruppearrangementer, klikk her.

Reservio tilbyr to alternativer for å opprette en ny bestilling:

1. foreta en bestilling som eier av bedriftskontoen (direkte i kalenderen),

2. bestilling som kunde (via bestillingsnettstedet ditt) - du finner mer informasjon her.

Hvordan foreta en bestilling direkte i bestillingskalenderen?

I bookingkalenderen din kan du opprette nye bestillinger for kundene dine ved å følge noen enkle trinn:

1. Åpne fanen Kalender og klikk på den blå knappen Opprette avtale øverst til venstre på siden, eller klikk på en dato direkte i reservasjonskalenderen.

2. Et kort skjema som skal fylles ut, dukker opp.

• I innledningen er det bokser for informasjon om en bestemt klient. Bare klienter navn er påkrevd. Det anbefales imidlertid alltid å legge til en e-postadresse og et telefonnummer, som deretter lagres i kundedatabasen din. I fremtiden kan disse dataene lette opprettelsen av ytterligere bestillinger eller kommunikasjon med denne kunden.

• Det er også nødvendig å legge til type tjeneste og tilordne en ansatt som vil ta seg av klienten.

• Deretter kan du redigere tid og dato. Bestillingsvarigheten settes automatisk i henhold til den tildelte tjenesten, men om nødvendig kan du også endre den her.

• Du kan også velge bestillingsstatus.

• Nederst i skjemaet finner du også muligheten til å Legge til en merknad og Sette op gjentakelse. Hvis en klient kommer regelmessig, kan du forhåndsopprette bestillinger med regelmessig gjentakelse.

3. Når du har fylt ut all nødvendig informasjon, ikke glem å Lagre den. Umiddelbart etter lagring vises bestillingen i Reservio-kalenderen din. Denne endringen gjenspeiles også på bestillingsnettstedet - så denne datoen vil ikke lenger være tilgjengelig for andre kunder.

Slik oppretter du en bestilling i Reservio Business-appen

Du kan også opprette bestillinger via mobilappen:

1. Åpne fanen Kalender fra den nederste linjen og klikk på den røde pluss-knappen.

2. Velg tjenesten, og ansatt, velg tid og dato, og tilordne klienten som du gjør denne bestillingen for.

3. I det siste trinnet vil du se et sammendrag av disse dataene, som du kan sjekke for å være sikker.

4. I tillegg kan du legge til repetisjon, skrive notater eller tildele et pass.

5. Ikke glem å lagre bestillingen ved å klikke på hakeikonet øverst til høyre.