SMS-pakkekjøp
Oppdatert over en uke siden

Funksjonen for SMS-varsling er kun tilgjengelig i premiumplanene for Starter, Standard og Pro, og hvis du er interessert i å sende meldinger til kundene dine, er det nødvendig å kjøpe en separat SMS-pakke. Du kan kjøpe en SMS-pakke direkte på kontoen din, i den generelle oversikten Oversikt under kategorien Administrasjon.

Systemet omdirigerer deg automatisk til siden med bestillingsdetaljer, hvor du kan velge ønsket SMS-pakke.

Da må du bare legge til faktureringsinformasjonen din der og gå videre til betaling. Som standard er det mulig å betale med kort online, med bankoverføring, eller via PayPal, men det kan være andre betalingsmåter avhengig av på deres tilgjengelighet i din region.

SMS-pakkeaktivering avhenger av den valgte betalingsmetoden og hvor raskt selve betalingen tar å gå gjennom. For kort- og PayPal-betalinger sluttføres betalingen i løpet av få minutter, og det samme gjelder aktivering av pakken. Å fullføre en betaling med bankoverføring kan ta flere virkedager (vanligvis 3-5), noe som resulterer i en lengre periode med aktivering av sending av SMS.

Det er viktig å vite at når SMS-kreditten din går ut, vil systemet informere deg, og et popup-vindu vil vises rett etter påloggingen, som forteller deg at SMS-pakken din har utløpt.

I tillegg kan du kjøpe SMS-pakker fra kategorien Fakturering, som du finner i Administrasjon — Min forretning Fakturering og klikk på Kjøp SMS pakke knapp.

TIPS: Når du har fått SMS-pakken din, er du klar til å aktivere denne typen varsling. Les alt om det og hvordan du konfigurerer det for både administratoren og kundene dine i følgende veiledninger: