Alle samlingerKontoinnstillingerHåndtering av feil
Jeg kan ikke logge på kontoen min
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har problemer med å få tilgang til kontoen din, ikke fortvil. 😊 Vi har satt sammen en liste med løsninger på de vanligste årsakene.

Hvilket problem kan ha oppstått

• Du har byttet bedriftskontoen til en personlig konto, eller omvendt

• Du har glemt passordet til kontoen din

• Du logger på med feil e-postadresse

• Som ansatt har du ikke fått tilgang

• Noe har gått galt i systemet

La oss ta en titt på hvordan du løser problemet, enten du logger på som kunde eller tjenesteleverandør.

1. Sjekk hvilken konto du logger på

Du kan logge på Reservio som kunde under en personlig konto via en bestillingsnettstedet eller som tjenesteleverandør via en bedriftskonto. Hver konto fungerer separat med sine separate påloggingsdetaljer.

URL-adressen www.reservio.com brukes av tjenesteleverandører for å logge inn på bestillingssystemet. I tilfelle du er sluttkunde (som betyr at du ønsker å bestille en tjeneste), gå til bestillingsnettstedet til virksomheten du ønsker å bestille og bestille direkte der (logg inn på klientsonen).

Løsning: Hvis du har landet på feil side, gå til riktig side og logg på der. Hvis du vil ha tilgang til en annen konto og ikke har opprettet en ennå, registrer deg som bedrift eller som kunde på en hvilken som helst bestillingsnettstedet.

2. Tilbakestill passordet ditt

Reservio-pålogging har et alternativ for tilbakestilling av passord i tilfelle du har glemt passordet ditt eller gjorde en skrivefeil under registreringen.

Løsning: Klikk på koblingen "Har du glemt passordet ditt?", fyll inn e-postadressen din og sjekk den siste innboksen din. I e-posten fra Reservio finner du en lenke for å endre passordet ditt og få tilgang til kontoen din igjen.

3. Sjekk eller endre e-postadressen

Du kan ha gjort en skrivefeil da du opprettet kontoen din eller brukte en annen e-postadresse. Påloggingen din fungerer ikke fordi du skriver inn feil e-postadresse, som ikke tilhører noen konto.

Løsning: Prøv først de andre e-postadressene dine for å se om du brukte en annen da du registrerte deg. Hvis du ikke finner påloggingen din, vennligst kontakt Reservio Customer Care for å hjelpe deg med å endre e-posten eller sjekke hvilken e-postadresse du har tilkoblet en konto.

4. Bekreft med kontoadministratoren at du har brukertilgang

Hvis du logger på bedriftskontoen som ansatt, trenger du tilgangsrettigheter. Administratoren din (kollega eller veileder) har kanskje ikke gitt dem ennå, du har ikke funnet invitasjonen, eller rettighetene dine er tilbakekalt.

Løsning: Spør kontoadministratoren din om du allerede har brukertilgang til systemet. I så fall må du bekrefte invitasjonen før du logger på for første gang. E-postinvitasjonen sendes automatisk til e-postadressen administratoren har oppgitt mens han ga deg tilgang. For å være sikker, sjekk også søppelpostmappen din for å se om invitasjonen ikke har havnet der.

Hvis du allerede har logget på kontoen din, men ikke ser arbeidskalenderen din, spør kontoadministratoren din om de allerede har tilordnet deg som bruker til en ansatt med navnet ditt. Du vil se arbeidskalenderen din rett etter at forbindelsen mellom en ansatt og en bruker er opprettet.

Hvis du har bekreftet invitasjonen og fortsatt ikke kan logge på, vennligst kontakt Reservio Customer Care.

5. Sjekk systemets tilgjengelighet

Noen ganger kan påloggingssiden lastes sakte eller vise en feil. Det betyr at det har vært et kortvarig driftsstans og vi jobber med å fikse det.

Løsning: Følg denne lenken for å bekrefte at systemet fungerer uten problemer og at eventuelle mangler er rettet.

Hvis du fortsatt trenger hjelp til å logge på, vennligst kontakt vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne med å løse problemet. 😊