Agendabeheer
Afspraken en gebeurtenissen in de agenda filteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heeft u een agenda vol boekingen en verliest u het overzicht? Filter alleen bepaalde medewerkers, diensten of een specifieke dag en krijg een gedetailleerd overzicht.

Open het tabblad Kalender, waar u drie manieren ziet om afspraken of gebeurtenissen te filteren:

• door medewerkers,

• door diensten,

• door dagen.

1. Filter op medewerkers

Om te filteren op werknemers, klikt u op de naam van de betreffende werknemer in de linkerkolom, of kiest u een van de andere opties:

• Alle medewerkers - de kalender toont de boekingen van alle medewerkers.

• Een specifieke werknemer - de kalender toont alleen boekingen van de werknemer wiens naam u in de linkerkolom hebt geselecteerd.

• Niet toegewezen - de kalender toont de boekingen of evenementen die niet zijn toegewezen aan beschikbare medewerkers.

2. Filter op dienst

Een andere optie is het filteren van gebeurtenissen op soort dienst. Check het gewenste type dienst in de linker kolom; alleen boekingen of evenementen die bij deze dienst horen worden in de kalender getoond.

TIP 1: Probeer het filteren op diensten te combineren met het filteren op werknemer om een zeer gedetailleerd overzicht te krijgen.

3. Filter op dagen

Na het klikken op de knop Dag onder de primaire tabbladen, ziet u alleen de boekingen/evenementen voor een specifieke dag in chronologische volgorde. U kunt de dag veranderen door op een andere datum te klikken in de kleine kalender aan de linkerkant.

TIP 2: U kunt deze filtering gemakkelijk combineren met het filteren op werknemers en diensten. Vink gewoon de gewenste diensten of medewerkers aan in de linkerkolom.