Hoe u uw boekingswebsite kunt delen op Facebook
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wilt u uw boekingswebsite toegankelijker maken en de groei van de klantenkring ondersteunen? Deel de boekingslink op Facebook en kijk uit naar nieuwe klanten en boekingen.

Deze optie voor delen bevindt zich onder het MarketingBoekingen ontvangen.

• Klik op de knop Facebook.

• Als u niet bent ingelogd op Facebook, kunt u dit doen in het nieuwe Facebook-venster dat in de volgende stap wordt geopend.

• Het systeem maakt automatisch een Facebook-bericht met een link naar uw boekingswebsite. Het enige wat je hoeft te doen is een korte beschrijving toevoegen en delen.

De boekingsknop op Facebook wordt momenteel helaas niet ondersteund.