Het reserveringssysteem maakt het mogelijk om geautomatiseerde e-mail- en sms-berichten naar uw klanten te sturen over de status van hun boekingen. Tegelijkertijd kunnen u en uw personeel ook worden geïnformeerd over nieuwe boekingen.

Om sms- en e-mailberichten in te stellen voor de beheerder van het account, gaat u naar de menuoptie Bedrijf en selecteert u vervolgens Instellingen. Klik op het gedeelte dat is gewijd aan SMS- en e-mailberichten. U ziet daar de volgende opties:

• Bij de eerste optie kunt u uw telefoonnummer instellen waarop u over nieuwe boekingen kunt worden geïnformeerd: Stel uw telefoonnummer in om sms-meldingen te verzenden. Vul het nummer in

• Om sms-meldingen te kunnen versturen, moet u een premiumpakket hebben geactiveerd. U kunt deze activeren in de tweede optie: U heeft geen vooruitbetaalde sms-berichten. Koop een sms-pakket

• Selecteer vervolgens voor elk berichttype het bezorgkanaal: e-mail, SMS, beide of geen.

• Als u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuws, tips & tricks van Reservio, selecteert u de e-mailoptie.

Met de laatste optie kunt u berichten aan klanten instellen en de aangepaste inhoud van alle berichten definiëren: Stel aangepaste berichten in in sectie berichten.