Boekingen
Hoe de aanwezigheid van klanten controleren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wilt u bijhouden of de klant op de afgesproken datum is aangekomen of niet? Niets is eenvoudiger dan de aanwezigheidscontrole die voor alle plannen beschikbaar is. Deze functie kan bijzonder nuttig zijn voor het volgen van de betrouwbaarheid van klanten.

Wijzigen van de boekingsstatus in de agenda voor individuele afspraken

In het tabblad Kalender, opent u de boeking waarvan u de status wilt wijzigen. Klik op de pijl onder de titel Boekingsstatus, selecteer een van de aangeboden opties en bevestig de wijziging met de knop Opslaan.

Hoe de boekingsstatus van individuele afspraken wijzigen in de Reservio Business app

U kunt de boekingsstatus ook via de mobiele app wijzigen. Klik op het pictogram Kalender in de onderste balk en open de boeking waarvan u de status wilt wijzigen. Klik op de Boekingsstatus en selecteer een van de aangeboden opties.

Wijziging van de boekingsstatus in de kalender voor groepsevenementen

In het tabblad Kalender, opent u de gebeurtenis die de boeking bevat en waarvan u de status wilt wijzigen.

In de lijst van gereserveerde plaatsen selecteert u een specifieke boeking en in de drop-down lijst waar u "Bevestigd" ziet, klikt u op de pijl en selecteert u een van de aangeboden opties.

Hoe de boekingsstatus voor groepsevenementen wijzigen in de Reservio Business-app

U kunt de boekingsstatus ook via de mobiele app wijzigen. Klik gewoon op het pictogram Kalender in de benedenbalk en open het evenement dat de boeking bevat waarvan u de status wilt wijzigen. Klik op het vinkje en selecteer of de klant is aangekomen of niet.

Controle van de aanwezigheid

Om te controleren of de klant al dan niet aanwezig is op de gereserveerde data, opent u het profiel van de klant in het tabblad Klanten. Onder de naam en details vindt u een overzicht van hun boekingen, inclusief het aantal no-shows.

TIP: Als een bepaalde klant regelmatig afspraken overslaat, of als u in het algemeen geen positieve ervaring met hem hebt, kunt u hem blokkeren.