Hoe API te gebruiken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wilt u gegevens van Reservio integreren in uw website of uw eigen toepassing? U kunt het beheren dankzij API-integratie, die beschikbaar is in het premium Pro-plan.

Een API is een verzameling functies en procedures die door programmeurs worden gebruikt. Het doel ervan is te zorgen voor communicatie tussen twee platforms die gegevens met elkaar uitwisselen.

In het algemeen biedt de API ruimte voor een meer gedetailleerde verbinding van uw boekingssysteem met uw website, of uw eigen toepassingen. Via API-toegang kunt u bepalen welk type informatie u vanuit het boekingssysteem beschikbaar moet stellen aan uw klanten. Zo kunt u het hele boekingsproces beter aanpassen.

Deze functie vereist een reeks instellingen rechtstreeks op uw website of applicatie. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen, en wij maken API-toegang voor u aan, maar andere parameters kunnen alleen rechtstreeks door u of uw webmaster worden ingesteld.

Klik hier om de API-documentatie te bekijken.