Moet u uw wachtwoord, taal of tijdzone van het systeem wijzigen of een melding instellen? U vindt al deze instellingen door te klikken op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek en de optie Gebruikersprofiel & instellingente selecteren.

Gebruikersprofiel

U kunt de volgende details instellen op de pagina Gebruikersprofiel:

• Profielfoto - Om een profielfoto toe te voegen, klikt u op het camerapictogram en uploadt u een foto naar keuze.

• Profielnaam - Klik op de regel met je naam en verander hem. Maar vergeet niet dat dit de naam van uw rekening is en niet de naam van het bedrijf (meer informatie over het wijzigen van de bedrijfsnaam).

• E-mail - U kunt uw e-mail niet wijzigen in de accountinstellingen. Als u uw e-mailadres moet wijzigen, neem dan contact op met ons Klantenservice team, dat u graag zal helpen.

• Wachtwoord - Klik op de knop Wachtwoord veranderen, vul uw huidige wachtwoord in en vervolgens het nieuwe, dat u de volgende keer dat u inlogt op uw account zult gebruiken.

Een gebruikersprofiel bewerken in de Reservio Business-app

U kunt ook de profielfoto, naam en wachtwoord wijzigen via uw mobiele app. Klik op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer Mijn profiel. U kunt een profielfoto toevoegen door te klikken op het camerapictogram. U kunt uw naam en wachtwoord wijzigen door te klikken op het potloodpictogram aan de rechterkant van de pagina in de juiste regel.

App instellingen - Datum & tijd, Taal & valuta

In dit gedeelte kunt u het volgende instellen:

1. Datum- en tijdinstellingen:

• De tijdzone wordt automatisch ingesteld volgens uw bedrijfsadres.

• In de drie volgende velden kunt u de weergave van datum en tijd instellen.

• U kunt de tijd en datumnotatie kiezen of beslissen of de week in uw agenda op maandag of zondag begint.

2. Taal & munteenheid:

• In de eerste regel kunt u het standaardsysteem taalopgeven. Vergeet niet dat u de taal instelt voor de interface die u, als beheerder, rechtstreeks zult gebruiken.

• Raadpleeg deze gids als u de taal voor uw reserveringswebsite wilt wijzigen.

• U vindt ook de optie om een specifieke valuta te selecteren. Dit is de valuta die uw klanten zien in de prijzen van uw diensten.

Waar vindt u deze instelling in de Reservio Business-app?

U kunt de datum & tijd evenals de taal & valuta ook via uw mobiele app wijzigen. Klik op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer App instellingen. Bovenaan de pagina vindt u de datum & tijdinstellingen, en als u naar beneden scrolt vindt u de systeemtaal & valuta-instellingen. U kunt alle gegevens bewerken door te klikken op het pen-icoontje rechts op de pagina in de betreffende regel.

Notificaties

In de laatste sectie kunt u Notificaties beheren die het systeem naar u, als beheerder, of naar uw medewerkers stuurt. Elke rij vertegenwoordigt een van de situaties waarin u meldingen kunt ontvangen:

• wanneer een boeking is bevestigd,

• wanneer een boeking wordt geannuleerd,

• wanneer een boeking wacht op bevestiging,

• nieuws, tips en trucs.

Kies in het menu onder de naam van de situatie of u meldingen wilt ontvangen en, indien van toepassing, in welke vorm. Weet je niet precies wat deze situaties voorstellen? Klik hier om meer te lezen over meldingen.