Hoe voeg je een boekingsformulier toe aan je website?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle plannen van onze boekingssoftware staan de integratie van je boekingswebsite met je website toe via iframe. Met dit integratietype kun je een voorbeeld van je boekingswebsite op je website plaatsen. Met iframe ingebed, zal je web een venster bevatten dat dezelfde informatie weergeeft als je algemene boekingswebsite.

Hoe gebruik je het iframe

Bij het delen van deze preview heb je twee opties. Je kunt het venster met de boekingswebsite delen of je kunt een venster met de site van een individuele service, evenement of medewerker delen (op je boekingswebsite).

De reserveringswebsite weergeven

1. Open het tabblad Marketing - Ontvang boekingen.

2. Je kunt de creatie starten door op de optie iframe ophalen te klikken.

3. Bewerk de grootte (breedte en hoogte).

4. Kopieer de gegenereerde HTML-code en voeg deze in in de code van je website (het maakt niet uit of je WordPress, Wix of een ander contentmanagementsysteem gebruikt). Als je niet zeker weet hoe je dat moet doen, neem dan contact op met de beheerder van je website.

De site van een individuele dienst, evenement of medewerker weergeven

De volgende optie is het delen van een venster met de geselecteerde dienst, gebeurtenis of medewerker.

1. Deze links kun je vinden op het tabblad Agenda door te klikken op de knop Link delen in de linkerbovenhoek. Er wordt een nieuwe pagina geopend met verschillende opties om te delen.

2. Selecteer de individuele dienst, gebeurtenis of medewerker die je wilt delen en klik op de knop Delen om geavanceerde opties voor delen te selecteren.

3. Klik op de knop Iframe ophalen, bewerk de grootte, kopieer de HTML-code en plak deze in je web (je kunt dit zelf doen of met de hulp van je webmaster).

Kan niet inloggen op het account van de klant

Om veiligheidsredenen biedt het iframe-venster de klanten niet de mogelijkheid om zich rechtstreeks op uw website aan te melden op de account of om zich te registreren in het Reservio-systeem - ze kunnen dit uitsluitend doen op uw originele Reservio Reservio Reservio website.