Hoe maak je boekingen op Reservio

boeking maken, boekingsproces

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een zakelijke account hebt aangemaakt op Reservio, zijn er twee eenvoudige manieren om boekingen te maken:

Op de reserveringspagina

Zodra je je Reservio bedrijfsaccount hebt ingesteld, heb je je eigen URL voor je boekingspagina. Klanten kunnen gemakkelijk zelf afspraken maken door deze pagina te bezoeken.

Via de Reservio-kalender

Je kunt ook handmatig boekingen maken via je Reservio agenda.

1. Log in en ga naar het tabblad Calendar .

2. Maak een boeking voor je klanten.

Voor individuele afsprakenklik je op de blauwe Maak afspraak knop aan de linkerkant of door direct in de agenda te klikken:

Voor groepsevenementen, maak of selecteer een al aangemaakt evenement en voeg er klanten aan toe: