Alla samlingarTeamledningAllmänt
Lägga till en ny medarbetare
Uppdaterad idag

Har du ett företag med flera anställda och vill att kunderna ska kunna boka med en specifik anställd? Skapa en profil för dina anställda, som sedan visas på din bokningswebbplats.

1. Du hittar möjligheten att lägga till en ny medarbetare under fliken Inställningar - Ditt företag -Personal.

2. Om du klickar på den blå knappen Lägg till personal öppnas ett fönster med flera tomma fält.

3. Fyll i ett efter ett:

• Namn - Detta namn visas både i din personliga Reservio-kalender och på bokningswebbplatsen.

• Tilldelade tjänster - Välj vilka tjänster den här medarbetaren tillhandahåller.

• När du skapar en ny medarbetarprofil väljs alternativet Alla tjänster automatiskt. Genom att klicka på raden All Services kan du ta bort de tjänster som den anställde inte tillhandahåller.

• E-post - Fyll i e-postadressen om du vill att den anställde ska få meddelanden om nya, ändrade eller avbokade bokningar.

• För att få dessa meddelanden måste du markera knappen "Meddela medarbetaren om nya möten via e-post". Den här funktionen är tillgänglig i premiumplanerna Standard och Pro.

• Om du vill att den anställde ska kunna logga in med sitt eget användarkonto markerar du knappen bredvid " Enable staff member to log in and manage own bookings".

• Kort biografi - Skriv en kort beskrivning där du kort presenterar en medarbetare. Den här beskrivningen kommer att visas för kunderna på bokningswebbplatsen.

• Angeegna bokningstider - Genom att markera den här rutan kan du ange egna bokningstider.

Fyll bara i timmar när den här medarbetaren är tillgänglig, så prioriterar systemet automatiskt den här inställningen bland de allmänna inställningarna för bokningstider. Om du använder en kalender för evenemang är det dock irrelevant att ställa in öppettider för anställda.

4. Klicka sedan bara på knappen Spara så är medarbetaren redo att ta emot nya bokningar.

Var hittar du den här inställningen i Reservio Business-appen

Du kan också lägga till en ny medarbetare i din mobilapp.

1. Klicka på ikonen Inställningar i det nedre fältet och välj Personal.

2. Klicka sedan på den blå + Create-knappen.

3. Skriv in ett namn och ställ in tilldelade tjänster.

4. Bekräfta skapandet av den nya personalprofilen med den blå knappen Skapa .

TIPS: Kolla även in andra guider för att se hur du redigerar eller tar bort personalmedlemmar.