Hur man kontrollerar och exporterar statistik
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Funktionen med statistiska rapporter gör att du kan övervaka flera viktiga parametrar, tack vare vilka du bättre kan utvärdera hur det går för ditt företag.

Den här funktionen finns tillgänglig i knappen Inställningar - Rapportering - Statistik.

Längst upp på rapportsidan har du möjlighet att välja en specifik period för vilken du vill visa statistikuppgifterna. Samtidigt hittar du en nedladdningsknapp där - genom att klicka på den kommer systemet att skapa en export av alla bokningar från din kalender i CSV-format för den valda perioden och ladda ner den till din enhet.

Systemet kommer att visa dig resultaten av dessa parametrar:

Antal bokningar under den angivna perioden

• Här visas hur många bokningar av enskilda tjänster under den valda perioden som har gjorts i din kalender.

Du kan jämföra antalet bokningar genom att välja olika tidsramar, dagar eller veckor. Dessutom kan du se hur många kunder som inte kom till sitt möte och även hur många bokningar som avbokades.

Kalenderanvändning och händelser

• Detta är en av de viktigaste uppgifterna som visar dig tillgängligheten för dina tjänster. Med andra ord, den lediga kapacitet som du fortfarande kan fylla.

Antal kunder

• Det visar hur stor andel av dina kunder som är personer som har kommit till dig för första gången och hur många som redan är dina stamgäster.

Källa till bokningar

• Här visas grafiskt hur många bokningar som gjorts av dig via kalendern och hur många bokningar som skapats av dina kunder via bokningswebbplatsen.

Om du använder något av alternativen för att länka bokningsformuläret till din webbplats (iframe, bokningsknapp) visar systemet också antalet bokningar som skapats på detta sätt.

Översikt över personal

• Här visas antalet bokningar som tilldelats enskilda medarbetare. Du kan också se resultaten i form av framtida intäkter från tjänster som bokats med var och en av de anställda.

Översikt över tjänster

• Här visas antalet bokningar som gjorts för specifika tjänster och deras beräkning i värdet av framtida intäkter.

Pass

• Om du använder passerkort visar statistiken hur många av dem du tilldelade dina kunder under den valda perioden.

Statistikfunktionen finns tillgänglig i alla premiumplaner i systemet (Starter, Standard eller Pro).