Skriv ut och exportera data
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla premiumplaner erbjuder möjligheter att skriva ut eller exportera specifika data från din schemaläggningskalender. Denna funktion är därför användbar när du skapar dina egna översikter över data som du sedan kan kontrollera när som helst utanför Reservio.

Skriv ut en lista med bokningar för en viss dag

Detta alternativ gäller för kalendern för enskilda möten. Du kan skriva ut en lista över skapade bokningar som är schemalagda för vissa dagar.

• För att skriva ut ett dagligt schema över möten klickar du på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet av din kalender.

• Klicka på Skrivut.

• Välj dag eller personal och skriv ut listan med de möten som du har valt.

• Du kan också lägga till utrymme för kommentarer (i den genererade filen) eller skriva ut varje bokning på en separat sida.

Skriva ut en lista över bokade klienter i ett visst evenemang

Det här alternativet gäller för kalendern för grupphändelser.

• Klicka på en specifik händelse i din kalender.

• Du får se mer information om händelsen och i det övre högra hörnet finns en kugghjulsikon .

• Klicka på kugghjulsikonen och klicka sedan på alternativet Skrivut.

• Systemet kommer då automatiskt att generera ett dokument med en lista över bokade kunder.

Export av data

1. Export av kunder och deras detaljer

• Om du vill exportera alla klienter från ditt konto öppnar du fliken Klienter.

• I den vänstra delen av skärmen ser du alternativ för att exportera och importera klienter.

• Du kan exportera i CSV- eller PDF-format.

• När du har valt önskad typ genereras filen automatiskt och laddas ner till din enhet.

2. Export av en specifik kunds data

• Om du vill exportera uppgifter om en klient öppnar du fliken Klienter och väljer den klient som du vill exportera.

• Klicka sedan på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet av sidan och välj Exportera.

• När du har valt det här alternativet för en viss kund exporteras detaljerna och bokningarna automatiskt och laddas ner till din enhet.

3. Export av bokningar från en vald period

• Du hittar den här funktionen i ditt konto, under fliken Inställningar knappen Statistik.

• Du kan välja en viss period (t.ex. den här månaden) och sedan klicka på nedladdningsikonen i det övre högra hörnet.

• Systemet genererar och laddar automatiskt ner en XLSX-fil med alla bokningar från den valda perioden.

• Denna export innehåller information om kunderna och deras bokningar, t.ex. bokad tjänst, tid för bokning, pris, andra anteckningar etc.