Alla samlingarOnlinebokning för kunderFelsökning
Jag har inte fått någon e-postbekräftelse för bokningen. Vad ska jag göra?
Jag har inte fått någon e-postbekräftelse för bokningen. Vad ska jag göra?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du är säker på att du skapade din bokning korrekt men inte fick ett bekräftelsemail, kontrollera först din skräppostmapp. Alternativt kan du titta i andra mappar i din e-postlåda där meddelandet kan ha filtrerats.

Om du inte kan hitta bekräftelsen i någon e-postmapp kan du kontrollera dina bokningar direkt i ditt Reservio-klientkonto. Klicka här för att ta reda på hur du gör.

Om du inte har fått någon bekräftelse på din bokning och inte heller kan se den i ditt konto, kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig.