Alla samlingarOnlinebokning för kunderFelsökning
Jag kan inte göra en bokning, systemet hänvisar mig till kundtjänst eller rapporterar ett fel. Vad ska jag göra?
Jag kan inte göra en bokning, systemet hänvisar mig till kundtjänst eller rapporterar ett fel. Vad ska jag göra?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Försöker du göra en bokning och systemet rapporterar ett fel? Flera situationer kan uppstå, men du kan lösa dem själv:

• Dentid du vill boka har bokats ett tag före dig och är inte längre tillgänglig - välj en annan tid.

• Du är redan bokad för detta evenemang - Tyvärr är det inte möjligt att boka ytterligare platser för ett evenemang där du redan har gjort en bokning.

Alternativt kan du kontrollera att du bokar för rätt evenemang.

• Detvalda evenemanget är fullt - välj en annan tid eller ett annatevenemang.

• Betalningen har misslyckats - försök betala igen, eller välj en annan betalningsmetod.

Om du inte kan lösa problemet, vänligen kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig.

• Antingen är den valda bokningstiden inte giltig eller så har evenemanget ställts in - verksamheten har ändrat eller ställt in detta befintliga evenemang, såvälj ett annat.

• Endast befintliga kunder för detta företag kan göra en bokning - företaget har bokningar som endast är öppna för kunder som redan finns i deras databas.

Kontakta företaget för ytterligare hjälp.

• Endast nya kunder eller kunder med ett giltigt pass kan göra en bokning - kontrollera att du använder rätt pass med pengar eller gratis inträdenkvar.

Om du inte har köpt ett pass från den här verksamheten ska du kontakta dem för ytterligare hjälp.

• Bokningen kundeinte bekräftas på grund av anslutningsproblem - kontrollera din internetanslutning och försök göra ombokningen.

• Du måste verifiera din e-postadress för att slutföra bokningen - kontrollera din e-postruta och klicka på knappen "Gå till konto" i bekräftelsemailet "Välkommen till Reservio".

• Verksamheten har nått sin bokningsgräns - kontakta verksamheten för ytterligare hjälp.

Det kan också hända att du ser meddelandet "Oops! Vi är inte säkra på vad som hände". I så fall ska du kontakta vår kundtjänst.