Avbokningsregler

När kunder kan avboka en bokning

Uppdaterad denna vecka

Överväg den lämpligaste avbokningsregleringen

Detta beror på vilken typ av verksamhet du har, så tänk igenom denna regel noggrant. Du kan välja mellan 5 minuter och 30 dagar, men också mellan alternativen Aldrig och När som helst.

Genom att ställa in avbokningsreglerna på rätt sätt kan du undvika den oönskade situationen med en avbokad bokning 5 minuter före evenemanget när du redan har allt klart för mötet.

Ställa in avbokningsvillkor

Du kan enkelt ställa in avbokningsreglerna i inställningarna med de andra bokningsreglerna. I avsnittet Onlinebokning - Konfiguration - Bokningsregler. Klicka på rullgardinsmenyn och välj det värde du vill ha.

Glöm inte att spara ändringarna!

Var hittar du den här inställningen i Reservio Business-appen

Avbokningsvillkoren kan ställas in på ett ställe tillsammans med andra bokningsregler. Klicka bara på fliken Meny i det nedre fältet, där du hittar bokningsreglerna i avsnittet Onlinebokning.

Du kanske är intresserad av