Alla samlingarHantering av kalender och bokningarHantering av tjänster
Så här lägger du till en extra fråga i bokningsformuläret
Så här lägger du till en extra fråga i bokningsformuläret
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan lägga till ett extra fält (en extra fråga) i bokningsformuläret, som kunderna fyller i när de bokar en tjänst. Du kan använda det här utrymmet för att be kunderna om alla typer av nödvändig information. Till exempel om de har ett lojalitetspass och dess nummer. Det här fältet är dock inte obligatoriskt, så kunderna kan slutföra sina bokningar utan att fylla i det.

Så här lägger du till en ytterligare fråga

Öppna fliken Inställningar - Lager - Tjänster och välj den tjänst som du vill lägga till en fråga för. I slutet av formuläret finns det en ruta där du kan skriva en ytterligare fråga. Du kommer att se den här rutan även när du skapar en helt ny tjänst.

TIPS: Vill du lära dig mer om hur du lägger till en ny tjänst? Klicka då här.