Alla samlingarHantering av kalender och bokningarBokningar
Så här kontrollerar du bokningsstatus
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kontrollera statusen för en bokning i den individuella bokningskalendern klickar du helt enkelt på bokningen i fråga. Längst ner i fönstret ser du omedelbart om bokningen är bekräftad eller inte.

I kalendern för grupphändelser kan du kontrollera bokningsstatusen genom att klicka på händelsen.

Så här kontrollerar du bokningsstatus i Reservio Business-appen

Du kan också kontrollera och ändra bokningsstatus i Reservio Business mobilapp. I kalendern för enskilda möten klickar du bara på bokningen i fråga.

Bokningsstatusen visas då längst ner i fönstret som dyker upp.

För att kontrollera bokningsstatusen i kalendern för grupphändelser klickar du på den skapade händelsen.

Därefter ser du på skärmen om bokningen har bekräftats.