Alle samlingerMarkedsføringPolitikker
Sådan opretter du en markedsføringsannonce

Sådan opsætter du godkendelse til at sende marketingmeddelelser, eksportere kundekontakter, sende tilbud og nyhedsbreve.

Opdateret i dag

Reservio giver dig mulighed for at bede dine kunder om tilladelse til at sende reklame- eller markedsføringsmeddelelser. Det er især interessant i tilfælde, hvor du vil promovere en ny tjeneste eller f.eks. lancere et arrangement.

Dette kan findes under fanen Onlinebooking - Opsætning - sektionen Politikker, hvor du nederst kan se delen Markedsføringsannonce.

Hvor finder man denne indstilling i Reservio Business-appen?

Markedsføringsmeddelelser og andre politikker kan du også finde i din mobilapp. Klik på ikonet Indstillinger i den nederste bjælke, og vælg Politikker. Rul ned, og der kan du se Markedsføringsmeddelelser.

Når denne indstilling er aktiv, vil dine kunder blive spurgt, når de opretter en booking, om de ønsker at modtage beskeder som f.eks. kuponer, kampagner osv. For at give dig en idé ser beskeden sådan ud:

TIP 1: Hvordan ved jeg, om en kunde er interesseret og har sat kryds i dette felt?

Når en kunde har sat kryds i feltet, vil det også blive vist på kundens kort, hvilket betyder, at der vil stå " Ja " ved siden af markedsføringsmeddelelserne. Dette kan nemt tjekkes på fanen Klienter.

TIP 2: Hvordan kan jeg begynde at sende salgsfremmende indhold?

Du kan når som helst eksportere din klientliste (se, hvordan du gør det her, du kan finde det i afsnittet Klienter - Eksport af klienter og deres oplysninger), og ved hjælp af dit foretrukne marketingværktøj, altid uden for Reservio, kan du begynde at sende nyhedsbreve eller kampagner.