Skrive ut og eksportere data
Oppdatert over en uke siden

Alle premiumplaner tilbyr alternativer for utskrift eller eksport av spesifikke data fra planleggingskalenderen. Denne funksjonen er derfor nyttig når du lager dine egne oversikter over data som du deretter kan sjekke når som helst utenfor Reservio.

Skrive ut en liste over bestillinger på en bestemt dag

Dette alternativet gjelder for kalenderen for individuelle avtaler. Du kan skrive ut en liste over opprettede bestillinger som er planlagt for bestemte dager.

• For å skrive ut en daglig timeplan, klikk på tannhjul -ikonet øverst til høyre i Kalender.

• Klikk på Skrive ut.

• Velg dagen eller den spesifikke medarbeideren, og skriv ut listen over avtaler etter eget valg.

• Du kan også legge til plass til kommentarer (i den genererte filen) eller skrive ut hver bestilling på en egen side.

Skriv ut en liste over bestilte kunder i en bestemt hendelse

Dette alternativet gjelder for kalenderen for gruppehendelser.

• Klikk på en spesifikk hendelse i kalenderen.

• Du vil se flere detaljer om denne hendelsen, og i øvre høyre hjørne finner du en tannhjul ikon.

• Klikk på tannhjul ikonet og klikk deretter på alternativet Skrive ut.

• Deretter vil systemet automatisk generere et dokument med en liste over bestilte kunder.

Eksport av data

1. Eksport av kunder og deres detaljer

• For å eksportere alle klienter fra kontoen din, åpne Klienter fane.

• I venstre del av skjermen vil du se slternativer for eksport og import av klienter.

• Du kan eksportere i CSV- eller PDF-format.

• Etter å ha valgt den foretrukne typen, vil filen genereres og lastes ned automatisk til enheten din.

2. Eksport av en bestemt kundes data

• Hvis du vil eksportere detaljene for én klient, åpner du Klienter fane og velg klienten du vil eksportere.

• Klikk deretter på tannhjul -ikonet øverst til høyre på siden, og velg Eksport.

• Etter å ha valgt dette alternativet for en gitt klient, vil detaljer og bestillinger eksporteres og lastes ned automatisk til enheten din.

3. Eksport av bestillinger fra en valgt periode

• Du finner denne funksjonen i kontoen din, under Administrasjon fane - Oversikt - Vise statistikk knapp.

• Du kan velg en bestemt periode (f.eks. denne måneden), og klikk deretter på laste ned -ikonet øverst til høyre.

• Den systemet genererer og laster ned en XLSX-fil automatisk med alle bestillinger fra den valgte perioden.

• Denne eksporten inkluderer informasjon om kundene og deres bestillinger, for eksempel bestilt tjeneste, tidspunkt for bestilling, pris, andre notater, etc.