Slik kontrollerer du kundenes oppmøte
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å spore om klienten ankom på avtalt dato eller ikke? Ingenting er enklere enn å bruke fremmøtekontrollfunksjonen som er tilgjengelig for alle planer. Denne funksjonen kan være spesielt nyttig for å spore kundenes pålitelighet.

Endring av bookingstatus i kalenderen for individuelle avtaler

I Kalender fanen, åpne bestillingen hvilken status du vil endre. Klikk på pilen under tittelen Bestillingsstatus, velg ett av alternativene som tilbys, og bekreft deretter endringen med knappen Lagre.

Slik endrer du bookingstatus for individuelle avtaler i Reservio Business-appen

Du kan også endre bestillingsstatus via mobilappen. Klikk på ikonet Kalender i den nederste linjen og åpne bookingen som du vil endre status for. Klikk på Bestillingsstatus og velg ett av alternativene som tilbys.

Endre bookingstatus i kalenderen for gruppearrangementer

I Kalender fanen, åpne hendelsen som inneholder bestillingen og hvilken status du vil endre.

I listen over reserverte plasser velger du en bestemt bestilling, og i rullegardinlisten der du ser "Bekreftet", klikker du på pilen og velger et av alternativene som tilbys.

Slik endrer du bestillingsstatus for gruppearrangementer i Reservio Business-appen

Du kan også endre bestillingsstatus via mobilappen. Bare klikk på ikonet Kalender i den nederste linjen og åpne hendelsen som inneholder bestillingen du vil endre status for. Klikk på hakeikonet og velg om klienten ankom eller ikke.

Kontroll av oppmøte

For å sjekke om klienten deltar på sine reserverte datoer eller ikke, åpne klientprofilen i fanen Klienter. Under navnet og detaljene finner du en oversikt over bestillingene deres, inkludert antall uteblivelser.

TIPS: Hvis en bestemt klient regelmessig hopper over avtalte avtaler, eller du generelt ikke har en positiv opplevelse med dem, kan du blokkere dem.