Online boeking voor klanten
Algemeen
Hoe maak je een boeking via de Booking Website (als klant)?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te reserveren opent u de reserveringswebsite van het geselecteerde bedrijf. U kunt een specifieke dienst of een plaats in een groepsevenement boeken - de instructies voor beide soorten boekingen vindt u hieronder:

Hoe maak je een enkele afspraak

1. Na het openen van de reserveringswebsite kunt u kiezen uit twee opties:

• ofwel kiest u de dienst die u wilt boeken (en selecteert u het personeel in de tweede stap),

• of kies een favoriete medewerker waar je naartoe wilt komen (en selecteer de dienst in de tweede stap).

Aan de rechterkant van de reserveringswebsite kunt u diensten filteren op categorie of zoeken naar specifieke diensten of medewerkers.

2. Vervolgens kiest u:

• een personeelslid voor de geselecteerde dienst. Als u geen favoriet personeelslid heeft, kunt u de optie Iedereen beschikbaarselecteren,

• of dienst voor het geselecteerde personeelslid.

De werknemer wordt automatisch toegewezen als slechts één werknemer deze dienst verleent.

3. Zodra u de dienst en de medewerker heeft gekozen, komt u bij de volgende stap van het boekingsproces - Kies een termijn wanneer u wilt komen.

4. Vervolgens kunt u inloggen op een bestaande Reservio-account of doorgaan als gast zonder in te loggen. Vervolgens kunt u Persoonlijke informatie bewerken of invullen (het hangt ervan af of u bent ingelogd of niet) en een Betalingsoptie kiezen. In deze stap ziet u ook de Annuleringsbeleid en Samenvatting. Daarnaast kunt u een Boeking notitie schrijven. Na het controleren van de boekingsgegevens hoeft u alleen nog maar de boeking te bevestigen met de blauwe knop.

5. Na bevestiging van de aanmaak van de boeking ziet u een boekingsoverzicht en boekingsbevestiging.

Hoe te boeken voor een evenement

1. Na het openen van de reserveringswebsite kunt u kiezen uit twee opties:

• of kies het evenement dat u wilt boeken,

• of kies een favoriete medewerker waar je naartoe wilt (en selecteer het evenement van die medewerker in de tweede stap).

Aan de rechterkant van de reserveringswebsite kunt u zoeken naar specifieke evenementen of medewerkers. U kunt ook de dag die u wilt boeken kiezen uit de kalender.

2. Als u een gebeurtenis kiest, ziet u alleen een samenvatting in de volgende stap. Maar als u een personeelslid kiest, moet u een evenement kiezen uit de aangeboden data. Na het selecteren van een evenement kunt u aangeven hoeveel plekken u wilt reserveren.

3. Vervolgens kunt u inloggen op een bestaande Reservio-account of doorgaan als gast zonder in te loggen. Vervolgens kunt u Persoonlijke informatie bewerken of invullen (het hangt ervan af of u bent ingelogd of niet) en een Betalingsoptie kiezen. In deze stap ziet u ook de Annuleringsbeleid en Samenvatting. Daarnaast kunt u een Boeking notitie schrijven. Na het controleren van de boekingsgegevens hoeft u alleen nog maar de boeking te bevestigen met de blauwe knop.

4. Na bevestiging van de aanmaak van de boeking ziet u een boekingsoverzicht en boekingsbevestiging.

TIP: Hebt u een dienst geboekt, maar weet u niet of uw reservering gelukt is? Klik hier om uit te vinden hoe je het kunt controleren.