Hoe een cliënt blokkeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Van tijd tot tijd kun je ook een situatie tegenkomen waarin je niet geheel betrouwbare klanten tegenkomt. Als bepaalde klanten regelmatig de afgesproken afspraken niet nakomen, of als u in het algemeen geen positieve ervaring met hen hebt, kunt u hen gewoon blokkeren.

1. Open het tabblad Klanten.

2. Selecteer de onbetrouwbare klant uit uw database en open hun profiel.

3. Klik dan op het tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek.

4. Selecteer in het optiemenu Blokkeren.

Een geblokkeerde klant kan geen nieuwe boekingen meer maken voor uw diensten. Maar de gegevens van de klant blijven opgeslagen in uw database. Het feit dat het gaat om een geblokkeerde klant wordt gemarkeerd door een rood pictogram naast hun naam.

Een cliënt deblokkeren

Als u zich om een of andere reden bedenkt om ze te blokkeren, kunt u op dezelfde manier deblokkeren. Open het profiel van de geselecteerde klant en selecteer de optie Deblokkeren onder het tandwiel pictogram.

TIP: Als u wilt weten hoe u de gegevens van een klant kunt bewerken, of de geselecteerde klant uit uw database kunt verwijderen, klik dan hier.