Alle collectiesKalender- en reserveringsbeheerKlassenbeheer
Hoe verwijder je een herhaling van groepsevenementen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Helaas is het niet mogelijk om de hele herhaling direct binnen een herhaald evenement te verwijderen. Om de hele herhaling van een evenement te verwijderen, zoek je de locatie van het oorspronkelijke evenement waar de herhaling is gestart.

Zorg ervoor dat je het verwijderingsproces uitsluitend uitvoert via het oorspronkelijke evenement waar de herhaling aanvankelijk was ingesteld. Dit zorgt voor een nauwkeurig en uitgebreid beheer van herhaalde planningen voor je groepsevenementen.

Om te verwijderen herhaal je:

1. Selecteer het oorspronkelijke evenement.

2. Als je wordt gevraagd om het evenement te verwijderen, kies je de optie Volgende evenementen om de hele herhaling te verwijderen.

Om een enkele herhaling te verwijderen, klik je op het evenement dat je wilt verwijderen en kies je de optie Alleen dit evenement.

Hoe verwijder je een enkele herhaling in de app Reservio Business?

Je kunt ook een enkele herhaling verwijderen in de mobiele app.

1. Zoek het herhaalde evenement dat je wilt verwijderen in de agenda.

2. Tik op het evenement om de details te openen.

3. Zoek naar het icoon Bewerken, weergegeven door een pen of potlood.

4. Klik op het icoon Verwijderen, gesymboliseerd door een prullenbak, en bevestig de annulering van het evenement.