Alla samlingarTeamledningAllmänt
Så här tar du bort en medarbetares profil
Uppdaterad denna vecka

Arbetar inte medarbetaren längre på ditt företag? Se till att ta bort deras profil så att de inte visas på din bokningswebbplats och kunderna inte kan göra bokningar med dem.

1. Öppna fliken Inställningar - Ditt företag -Personal.

2. Klicka på den medarbetare vars profil du vill ta bort.

3. Klicka på den röda Delete-symbolen i det nedre högra hörnet.

4. Ett fönster som frågar om du verkligen vill radera den anställdes profildyker upp.

Bekräfta ditt beslut genom att klicka på den röda Delete-knappen .

Kom ihåg att om medarbetaren hade bokningar tilldelade innan borttagningen kommer bokningarna att finnas kvar i kalendern. De visas som Ej tilldel ade i bokningsdetaljerna i fältet för medarbetare. Baserat på detta kan du filtrera dem och sedan tilldela en ny medarbetare i bokningsredigeringen.

Var du hittar den här inställningen i Reservio Business-appen

Du kan också ta bort en medarbetares profil i din mobilapp.

1. Klicka på ikonen Meny i det nedre fältet och välj Personal.

2. Klicka sedan på den medarbetare vars profil du vill ta bort.

3. Klicka sedan på de tre prickarna i det övre högra hörnet.

4. Bekräfta ditt val genom att klicka på den röda symbolen Delete staff member.

TIPS: Om du inte vill ha dina anställdas profiler på Booking Website behöver du inte ta bort dem en efter en. Dölj bara hela medarbetarsektionen.