Hur man blockerar en kund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Då och då kan det också hända att du stöter på kunder som inte är helt pålitliga. Om vissa kunder regelbundet hoppar över överenskomna möten, eller om du i allmänhet inte har en positiv upplevelse med dem, kan du helt enkelt blockera dem.

1. Öppna fliken Klienter.

2. Välj den opålitliga klienten i din databas och öppna dennes profil.

3. Klicka sedan på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet.

4. Välj Block i alternativmenyn.

En blockerad kund kommer inte längre att kunna skapa nya bokningar för dina tjänster. Men klientens data lagras i din databas. Det faktum att det är en blockerad kund kommer att markeras med en röd ikon bredvid deras namn.

Avblockera en klient

Om du av någon anledning ändrar dig om att blockera dem, kan du avblockera klienten med samma tillvägagångssätt. Öppna den valda klientens profil och välj alternativet Avblockera under kugghjulsikonen.

TIPS: Om du är intresserad av hur du redigerar en klients information eller tar bort den valda klienten från din databas, klicka här.