Kuinka luoda ryhmätapahtumia kalenteriin
Päivitetty tällä viikolla

Jos olet päättänyt käyttää kalenteriämme ryhmätilaisuuksia varten, tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda niitä ja varata paikan asiakkaalle. Jos olet valinnut kalenterin yksittäisiä tapaamisia varten, klikkaa tästä.

Tapahtuman luominen

Napsauta tiettyä päivämäärää ja kellonaikaa suoraan kalenterissa.

Tämän jälkeen näet lomakkeen, johon voit täyttää kaikki tarvittavat tiedot:

• Tapahtuman nimi - Sen on oltava riittävän tarkka, jotta asiakkaalle on selvää, millaisesta tapahtumastaon kyse.

• Assign service - Valitse palvelu, johon tapahtuma liittyy.

• Assign staff (Määritä henkilökunta ) - Tämä on henkilökunnan jäsen, joka johtaa tätä ryhmätapahtumaa.

• Aika - Voit valita tietyn päivämäärän ja kellonajan, jolloin tapahtuma järjestetään.

• Kesto - Tapahtuman kesto asetetaan automaattisesti ennalta määritetyn palvelun pituuden mukaan. Voit kuitenkin päivittää sen vapaasti tässä osiossa.

• Kapasiteetti - Se esitäytetään automaattisesti sen mukaan, miten se on asetettu tietyssä palvelussa. Lue lisää luokan kapasiteetista.

• Kuvaus - Voit lisätä jonkin kuvauksen, joka näytetään varausverkkosivustolla, kun olet napsauttanut tapahtuman tietokuvaketta.

• Hinta - Tapahtuman hinta täytetään jälleen automaattisesti palvelun asetusten mukaisesti. Myös tässä tapauksessa voit muuttaa sitä vain tämän tietyn tapahtuman osalta.

• Väri - Valitse väri, jolla erotat tapahtumat toisistaan kalenterissa.

• Toista - Jos tarjoat kursseja tai oppitunteja, jotka toistuvat säännöllisesti, sinun ei tarvitse syöttää niitä erikseen järjestelmään. Voit yksinkertaisesti asettaa toiston.

• Tämä tapahtuma on yksityinen - Jos kurssi on tarkoitettu vain suljetulle vakioasiakasryhmälle, määritä tapahtuma yksityiseksi. Vain ne asiakkaat, joille lähetät linkin varauksen luomista varten, voivat varata sen.

Luo uusi -painikkeen kautta

1. Napsauta Kalenteri-välilehdellä vasemmassa yläkulmassa olevaa Luo uusi -painiketta.

2. Kun uusi ikkuna avautuu, napsauta valittua Luokka tai valitse ylävalikosta Ryhmätapahtuma , jos kyseessä on esimerkiksi ryhmäkonsultaatio, jolle et ole luonut palvelua.

3. Määritä seuraavassa vaiheessa työntekijä.

4. Viimeisessä vaiheessa näet tapahtuman yhteenvedon. Tässä asetat tapahtuman alku- ja loppupäivän sekä kellonajan, asetat toistuvuuden, valitset , kuka voi varata tapahtuman, ja kirjoitat tarvittaessa jonkin kuvauksen.

5. Jos kaikki on määritetty oikein, napsauta sinistä Tallenna ja jatka -painiketta.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Voit luoda ryhmätapahtumia myös mobiilisovelluksessa. Avaa vain Kalenteri-välilehti ja napsauta punaista plus-painiketta. Täytä tarvittavat tiedot ja tallenna klikkaamalla rastia oikeassa yläkulmassa.

Miten varaat paikan asiakkaalle luotuun tapahtumaan?

Jos olet jo luonut kalenteriin tapahtumakalenterin, olet valmis ottamaan vastaan uusia varauksia asiakkailtasi. Ne voidaan luoda suoraan kalenteriin tai varaussivustosi kautta.

Varauksen asiakkaalle voi luoda erittäin helposti ja nopeasti:

• Klikkaa tiettyä tapahtumaa ja täytä asiakkaan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

• Samalla voit valita, haluatko varata vain yhden vai useamman paikan.

• Vahvistat varauksen luomisen klikkaamalla Lisää-painiketta .

• Se näkyy välittömästi varaussivustolla, jossa päivitetään jäljellä olevien paikkojen määrä kyseisessä tapahtumassa.