Kaikki kokoelmatMarkkinointiHanki ajanvarauksia
Kuinka käyttää varausverkkosivustoa myynninedistämiseen
Päivitetty tällä viikolla

Mainosta varaussivustoasi verkkosivustollasi tai sosiaalisessa mediassa ja laajenna asiakaskuntaasi. Näin tekemällä varauksia voi alkaa tulla useista eri kanavista.

Edistämisvaihtoehdot löydät Verkkovaraus - Hanki varauksia:

1. Näet URL-linkin varausverkkosivustoosi, jonka voit yksinkertaisesti kopioida ja lähettää asiakkaille.

2. Voit myös ladata ja jakaa QR-koodin, joka johtaa varausverkkosivustollesi.

3. Täältä löydät myös vaihtoehdon jakaa varausverkkosivusto sosiaalisessa mediassa (sähköpostitse, Facebookissa, Twitterissä, WhatsAppissa ja LinkedInissä).

4. Toinen tapa on luoda verkkosivuillesi varauspainike, joka vie asiakkaat varausverkkosivustollesi.

5. Voit myös integroida varauslomakkeen verkkosivustoosi iframen kautta.

Kun iframe on integroitu, verkkosivuillasi on ikkuna, jossa näkyvät samat tiedot kuin yleisellä varausverkkosivustollasi.

Napsauta Kalenteri-välilehdellä vasemmassa yläkulmassa olevaa Luo uusi -painiketta. Kun uusi ikkuna aukeaa, napsauta Booking Link (Varauslinkki) -painiketta nähdäksesi kaikki jakovaihtoehdot.

1. Yläosassa on painike, jolla voit jakaa varausverkkosivuston.

2. Keskimmäisessä osassa ovat yksittäiset tarjoamasi palvelut tai tapahtumat.

Voit kopioida linkin, joka johtaa valitun palvelun tai tapahtuman yksityiskohtiin varaussivustollasi, ja lähettää tai jakaa sen sitten minne haluat. Tai voit napsauttaa Jaa-painiketta valitaksesi edistyneet jakamisvaihtoehdot.

• Jos tarjoat yksittäisiä palveluja (et ryhmätilaisuuksia), voit myös lisätä henkilökuntaa valitsemaasi palveluun.

Jakamaasi linkkiä klikkaava asiakas siirtyy palvelun yksityiskohtiin tai, jos valitset työntekijän, suoraan varausprosessiin. Tämän ansiosta hän vain valitsee päivämäärän ja kellonajan, ja varaus on valmis.

3. Alimmassa osassa ovat yksittäiset työntekijät. Voit yksinkertaisesti kopioida linkin, joka johtaa heidän profiiliinsa varaussivustolla. Tai voit napsauttaa Jaa-painiketta valitaksesi laajennetut jaetut vaihtoehdot.

• Täällä voit myös lisätä työntekijän palveluun, saada QR-koodin ja jakaa linkin helposti sosiaalisessa mediassa.

Mistä löydät varaussivustosi URL-osoitteen Reservio Business -sovelluksesta

1. Löydät varaussivustosi URL-linkin Reservio Business -sovelluksesta napsauttamalla kalenterin alaosassa olevaa Valikko. Valitse sitten Hanki varauksia -osio.

2. Kopioi varaussivustosi URL-osoite.

VINKKI: Haluatko perustaa verkkotunnuksen varaussivustollesi? Klikkaa tästä ja katso, miten se tehdään.