Alla samlingarKomma igångKonfiguration av konto
Steg 2: Inledande inställningar för bokningssystemet
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I det andra steget av registreringen går du igenom tre kategorier relaterade till de primära inställningarna. De gör att du kan börja planera och acceptera bokningar direkt. Du kan också ändra eller lägga till någon av dessa inställningar senare i ditt konto.

1. Lägg till din information

Den här kategorin fokuserar på grundläggande information om ditt företag:

• Du kan se det förifyllda namnet på ditt företag.

Du kan inte redigera det i det här avsnittet, men du kommer att ha det här alternativet senare, direkt i inställningarna för ditt Reservio-konto.

• I avsnittet Företagstyp hittar du de valda typerna av bokningar i din kalender. Om du angav fel typ i det första steget kan du ändra det nu. När du har sparat dessa inställningar är det bara vår kundtjänst som kan ändra typerna av bokningar i din kalender.

• I nästa avsnitt kan du ställa in Öppettider. Dessa tider bestämmer det exakta intervallet för när dina kunder kan göra bokningar. När du har skapat ett konto kan du ändra dessa inställningar eller lägga till anpassade öppettider för enskilda anställda.

• En viktig del av bokningskalendern är företagets adress. Du kan också ändra den i kontoinställningarna.

• Slutligen kan du lägga till kontaktinformation - ett telefonnummer.

Denna information är valfri.

2. Lägg till dina tjänster

Lägg till de tjänster som du vill erbjuda dina kunder.

• I det här första steget kan du antingen lägga till en tjänst och lägga till resten senare, eller lägga till alla tjänster i det här steget.

• Förutom tjänstens varaktighet kan du också definiera andra inställningar. Till exempel priset, färgen som bokningen av den här tjänsten visas med i din kalender eller en kort beskrivning.

3. Vem tillhandahåller tjänsterna?

I det sista avsnittet kan du skapa personalens profiler.

• Du kan antingen skapa en profil för en anställd som representerar hela företaget eller en profil för var och en av dinaanställda.

Du kan ändra och lägga till personalens profiler senare.

• Du kan också tilldela dem specifika tjänster, och i de avancerade inställningarna kan du lägga till en kort medaljong till var och en av medarbetarna (till exempel vilka tjänster de fokuserarpå).

När du har slutfört dessa första inställningar är ditt konto redo att acceptera sina första bokningar! Känn dig fri att fortsätta utforska alla funktioner som vårt bokningssystem erbjuder under den 14-dagars testperioden.