Alla samlingarFakturering och abonnemang
Introduktion till Reservio-planer

Beskrivning av alla våra premiumplaner, inklusive gratisversion och Enterprise-lösning

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Reservio erbjuder vi flexibla planer som passar dina behov. Oavsett om du är en privatperson, ett litet företag eller ett växande företag är vårt breda utbud av abonnemang utformat för att tillgodose dina unika krav. Låt oss dyka in i varje plans funktioner.

Gratis version av Reservio

Premium planer

1. Startplan

2. Standard plan

3. Pro plan

4. Företagslösning

• Ett personligt konto som skapas manuellt av vårt team

• Hantera flera kalendrar och filialer under ett konto

• Priset varierar beroende på antalet kalendrar och premiumfunktioner som används

• Minsta månadsbetalning börjar på 40 EUR

Är du redo att välja din plan? Besök Reservio Pricing för detaljerad information om varje plan. Välj den som stämmer överens med dina mål och börja optimera din schemaläggning idag! Om du är intresserad av vår Enterprise-lösning, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam för personlig hjälp